Actie: Tijdelijk geen verzendkosten bij een bestelling vanaf €108,00!

De wintersok van Canadasocks is vervaardigd uit de meest hoogwaardige katoen op de markt. De dubbel gekamde winterkatoen is even warm als wol, maar met enkele voordelen. Zo is de gekamde katoen tot 10 maal sterker dan wol, en daarnaast is het ook meerdere malen beter tegen het transpireren. Er wordt speciaal geen gebruik gemaakt van wol omdat dit na verloop van tijd begint te pikken en te irriteren/jeuken.

Extra comfort
Dankzij de dubbel gekamde katoen voelt de sok ontzettend zacht aan. Daarnaast is er geen voelbare teennaad aanwezig, evenals geen naad aan de hiel. Dit geeft een uniek draagcomfort, zowel in werkschoenen, wandelschoenen als winterbotten. Tot slot is de sok ook afgewerkt met een soepele boord zodat ze niet afspannen/afknellen.

Zeer sterk
Katoen is uit zichzel al een zeer sterke stof, doordat deze dubbel gekamd is wordt dit effect nog versterkt. Doordat er geen naad aanwezig is in de hiel en teen blijft de sok ook in werkbotten zeer sterk en vertoont geen zwakke plekken.

De wintersokken zijn beschikbaar vanaf maat 35 tot 47 en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Telkens per 2 paar verpakt: Zwart+Grijs, Blauw+Grijs, Bruin+Bruin

Prijs: €18,00
Gratis bij bestelling:
OPGELET: Maat 35-38 is niet beschikbaar in Bruin